Ovenschotel van Chinese kool en kerrie

Dit is een heerlijke ovenschotel van Chinese kool en kerrie, op deze manier maken we een lekkere en pittige maaltijd. Dit gerecht is daarom ook zeer geschikt voor iemand die van pittig eten houd. Ook is dit een perfect gerecht voor iemand die 10 minuten wilt besteden aan het maken van eten aangezien de voorbereiding 10 minuten is en daarna kan je hem in de oven zetten voor ongeveer 20 minuten. Dit gerecht kan je ook heel makkelijk voor meer mensen maken aangezien het om de grote van je schotel gaat. Probeer dit ook zeker eens te maken voor gasten.
Dit is een pittige ovenschotel, Als je niet zo van pittig houd is er geen probleem probeer dan een is wat minder kerrie, Als je juist van pittig eten houd probeer dan eens wat meer kerrie! Deze ovenschotel is bedoeld voor 2 personen, Mocht je wat meer willen maken is dat heel eenvoudig met dit gerecht pas alleen wel op met de kerrie want je kan er heel snel te veel in doen en zorgen voor een hele pittige ovenschotel. Ben je vegetarisch ook geen probleem! Je kan het gehakt er uit laten of vervangen door iets vegetarisch!

Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediƫnten

Ovenschotel van Chinese kool en kerrie

Bereidingswijze:

  1. zet de oven aan op 200 graden

  2. snij de ui in stukjes bak daarna het gehakt in een pan samen met de ui, kerrie, nootmuskaat met een beetje peper en zout Snijd de Chinese kool in reepjes, de knoflook in stukjes en de champignons in plakjes.

  3. Voeg de Chinese kool, champignons en knoflook toe aan het gehakt en bak deze 1 minuut mee

  4. doe er tomatenpuree tussen en roer deze er door heen

  5. pak een ovenschaal vet deze in en gooi daar de mix in doe een beetje gesperde kaas over de schotel Zet de schotel 20 minuten in de oven


Meer recepten

chinese kool
Chinese kool
Meer Informatie
Chinese kool met tomaat
Chinese kool met tomaat
Meer Informatie
Chinese kool met ketjap
Pittige Chinese kool met ketjap
Meer Informatie
Ovenschotel met chinese koool
Ovenschotel van Chinese kool en kerrie
Meer Informatie

Social Media